Warmtepomp

  • Ma-Vrij 9.00-17.00
  • +31 6 53 500 590

De warmtepomp is de nieuwe toekomst, dit mede door zijn energiezuinige imago!

Een warmtepomp zorgt voor de verwarming en eventueel warm water in het huis. Er wordt gebruik gemaakt van stroom om warmte uit de lucht, bodem of het grondwater te halen. Naast dat een warmtepomp energiezuinig is, is het ook vele malen beter voor het klimaat. Denk hierbij aan een daling van 25 tot 50 % aan CO2-uitstoot. Daarnaast maakt een warmtepomp geen gebruik van gas. Gezien de prijzen van het gas aanzienlijk gaan stijgen, zal een warmtepomp een financiële besparing zijn! 

Er zijn verschillende warmtepompen. De meest voorkomende werkt met een buitenunit die de buitenlucht omzet naar warmte. Binnen in het huis staat een kleine unit, welke naast de cv-ketel wordt geplaatst. Deze zorgt ervoor dat de warmte in de installatie wordt gepompt. Door gebruik te maken van elektriciteit weet de warmtepomp uit 1kWh maar liefst 2 tot 5kWh warmte te produceren. 

 

Om te weten welke warmtepomp bij u het beste past, komt CVBeheer graag vrijblijvend bij u langs om een goed advies te geven! Daarnaast is het ook mogelijk om subsidie te ontvangen, zodra u een warmtepomp installeert. Ook hierin adviseert CVBeheer u graag!

  • Ma-Vrij 9.00-17.00
  • +31 6 53 500 590

© 2019 All rights Reserved. Design by PlusConsultants.